STN EN 60745-2-3/A2: 2013 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na brúsky, leštičky a kotúčové šmirgľovačky. Zmena A2 - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 60745-2-3: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-3: 2011/A2: 2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy