STN EN 62040-1/A1: 2013 (36 9065), Zdroje neprerušovaného napájania (UPS) Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky na UPS. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 62040-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 62040-1: 2008/A1: 2013