STN EN 13445-5/A4: 2013 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A4 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A4 STN EN 13445-5: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-5: 2009/A4: 2013
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy