STN EN ISO 12570/A1: 2013 (73 0577), Tepelno-vlhkostné vlastnosti stavebných materiálov a výrobkov. Stanovenie vlhkosti sušením pri zvýšenej teplote. Zmena A1 (ISO 12570: 2000/Amd 1: 2013). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12570: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12570: 2000/A1: 2013