STN EN ISO 12570/A1: 2013 (73 0577), Tepelno-vlhkostné vlastnosti stavebných materiálov a výrobkov. Stanovenie vlhkosti sušením pri zvýšenej teplote. Zmena A1 (ISO 12570: 2000/Amd 1: 2013). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12570: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12570: 2000/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy