STN EN 60974-2: 2014 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 2 Kvapalinové chladiace sústavy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-2: 2013