STN EN 13001-3-1 + A1: 2014 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-1 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti oceľových konštrukcií (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13001-3-1: 2012 + A1: 2013