STN EN 13001-3-1 + A1: 2014 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-1 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti oceľových konštrukcií - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13001-3-1: 2012 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13001-3-1 z augusta 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 13001-3-1 + A2 z mája 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy