STN EN 60127-7: 2014 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 7 Miniatúrne tavné vložky na špeciálne použitie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-7: 2013