STN EN 60127-7: 2014 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 7 Miniatúrne tavné vložky na špeciálne použitie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-7: 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy