STN EN 1838: 2014 (36 0075), Svetlo a osvetlenie. Núdzové osvetlenie. - Horňák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1838: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1838 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Horňák. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy