STN EN ISO 4254-1: 2014 (47 0064), Poľnohospodárske stroje. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 4254-1: 2013) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4254-1: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4254-1 z októbra 2013, ktorá od 1. 10. 2013 nahradila STN EN ISO 4254-1 z apríla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy