STN EN 336: 2014 (49 1537), Konštrukčné drevo. Rozmery, dovolené odchýlky. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 336: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 336 zo septembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy