STN EN 845-1: 2014 (72 2710), Technické požiadavky na doplnkové prvky do muriva Časť 1 Spony stien, ťahadlá, závesy a konzoly - Čabrák, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 845-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 845-1 + A1 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Čabrák. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy