STN EN 845-2: 2014 (72 2710), Technické požiadavky na doplnkové prvky do muriva Časť 2 Preklady - Čabrák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 845-2: 2013