STN EN ISO 16495: 2014 (77 0608), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Skúšobné metódy (ISO 16495: 2013). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16495: 2013