STN EN ISO 16495: 2014 (77 0608), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Skúšobné metódy (ISO 16495: 2013). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16495: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 16164 z júla 2004 a STN EN ISO 16467 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy