STN EN 13491: 2014 (80 6221), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie zábran proti kvapalinám pri stavbe tunelov a podzemných stavieb. - Tóth, Viktor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13491: 2013