STN EN 13492: 2014 (80 6222), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie pri stavbe miest na zneškodňovanie kvapalných odpadov, medziskládok alebo druhotných nádrží. - Tóth, Viktor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13492: 2013