STN EN 13493: 2014 (80 6223), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie pri stavbe miest na skladovanie a zneškodňovanie tuhých odpadov. - Tóth, Viktor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13493: 2013