STN EN 13361: 2014 (80 6224), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie pri stavbe nádrží a hrádzí. - Tóth, Viktor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13361: 2013