STN EN 13361: 2014 (80 6224), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie pri stavbe nádrží a hrádzí. - Tóth, Viktor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13361: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13381 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth. technická komisia: TK 14 Geotechnika
Norma je nahradená normou STN EN 13361 z decembra 2018 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 12. 2019
Keywords: normy