STN EN ISO 12312-1: 2014 (83 2169), Osobné prostriedky na ochranu očí a tváre. Slnečné okuliare a podobné prostriedky na ochranu očí Časť 1 Slnečné okuliare na všeobecné používanie (ISO 12312-1: 2013) - Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12312-1: 2013