STN EN 13480-2/A1: 2014 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 2 Materiály. Zmena A1 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 13480-2: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-2: 2012/A1: 2013
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy