STN EN 50119/A1: 2014 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Vrchné trolejové vedenia pre elektrickú trakciu. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 50119: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 50119: 2009/A1: 2013