STN EN 50119/A1: 2014 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Vrchné trolejové vedenia pre elektrickú trakciu. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 50119: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 50119: 2009/A1: 2013
Spracovateľ: technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy