STN EN 61034-2/A1: 2014 (34 7103), Meranie hustoty dymu pri horení káblov za definovaných podmienok Časť 2 Skúšobný postup a požiadavky. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 61034-2: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 61034-2: 2006/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy