STN EN 61347-1/A2: 2014 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A2 STN EN 61347-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-1: 2008/A2: 2013