STN EN 60601-1-3/A1: 2014 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1-3 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Pridružená norma: Radiáčna ochrana pri diagnostických röntgenových prístrojoch. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 60601-1-3: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1-3: 2008/A1: 2013