STN EN 60601-1-3/A1: 2014 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1-3 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Pridružená norma: Radiáčna ochrana pri diagnostických röntgenových prístrojoch. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 60601-1-3: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1-3: 2008/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Dátum účinnosti opravy normy: november 2014
Keywords: normy