STN EN 50085-1/A1: 2014 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 50085-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50085-1: 2005/A1: 2013