STN EN 50085-1/A1: 2014 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 50085-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50085-1: 2005/A1: 2013
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy