STN EN ISO 19156: 2014 (01 9359), Geografické informácie. Pozorovania a merania (ISO 19156: 2011). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19156: 2013 a má postavenie oficiálnej verzie