STN EN ISO 19156: 2014 (01 9359), Geografické informácie. Pozorovania a merania (ISO 19156: 2011). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19156: 2013 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy