STN EN 1591-4: 2013 (13 1561), Príruby a ich spoje Časť 4 Kvalifikácia personálu spôsobilého na montáž skrutkových spojov na kritických častiach prevádzkových tlakových systémov - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1591-4: 2013