STN EN 1591-4: 2013 (13 1561), Príruby a ich spoje Časť 4 Kvalifikácia personálu spôsobilého na montáž skrutkových spojov na kritických častiach prevádzkových tlakových systémov - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1591-4: 2013
Táto norma nahrádza STN P CEN/TS 1591-4 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy