STN EN 12016: 2014 (27 4101), Elektromagnetická kompatibilita. Súbor noriem na výrobky pre výťahy, pohybové schody a pohyblivé schodíky. Odolnosť. - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12016: 2013