STN EN 12016: 2014 (27 4101), Elektromagnetická kompatibilita. Súbor noriem na výrobky pre výťahy, pohybové schody a pohyblivé schodíky. Odolnosť. - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12016: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12016 + A1 z februára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy