STN ISO 16363: 2014 (31 0591), Systémy prenosu vesmírnych údajov a informácií. Audit a certifikácia dôveryhodných digitálnych úložísk. - Androvič, Alojz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 16363: 2012