STN ISO 16363: 2014 (31 0591), Systémy prenosu vesmírnych údajov a informácií. Audit a certifikácia dôveryhodných digitálnych úložísk. - Androvič, Alojz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 16363: 2012
Spracovateľ: Alojz Androvič. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Keywords: normy