STN EN 60695-2-10: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 2-10 Skúšky žeravým/horúcim drôtom. Zariadenie so žeravým drôtom a spoločný skúšobný postup - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-2-10: 2013