STN EN 60695-2-10: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 2-10 Skúšky žeravým/horúcim drôtom. Zariadenie so žeravým drôtom a spoločný skúšobný postup - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-2-10: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60695-2-10 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60695-2-10 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 5. 2016
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy