STN EN 60695-9-1: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 9-1 Povrchové šírenie plameňa. Všeobecný návod - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-9-1: 2013