STN EN 60695-9-1: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 9-1 Povrchové šírenie plameňa. Všeobecný návod - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-9-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60695-9-1 z júna 2006. STN EN 60695-9-1 z júna 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 6. 2016
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy