STN EN 60422: 2014 (34 6435), Minerálne izolačné oleje v elektrických zariadeniach. Návod na kontrolu a údržbu. - Franta, Róbert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60422: 2013