STN EN 60422: 2014 (34 6435), Minerálne izolačné oleje v elektrických zariadeniach. Návod na kontrolu a údržbu. - Franta, Róbert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 52 Kvapaliny a plyny pre elektrotechnické aplikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60422: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60422 z novembra 2013, ktorá od 1. 11. 2013 nahradila STN EN 60422 z apríla 2007 v celom rozsahu. STN EN 60422 z apríla 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 2. 2016
Spracovateľ: Róbert Franta. Technická komisia: TK 52 Kvapaliny a plyny pre elektrotechnické aplikácie
Keywords: normy