STN EN 61557-10: 2014 (35 6230), Elektrická bezpečnosť v nízkonapäťových rozvodných sieťach so striedavým napätím do 1 000 V a s jednosmerným napätím do 1 500 V. Zariadenia na skúšanie, meranie alebo sledovanie činnosti prostriedkov ochrany Časť 10 Kombinované meracie zariadenia na skúšanie, meranie alebo sledovanie činnosti prostriedkov ochrany - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61557-10: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 61557-10 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61557-10 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 6. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy