STN EN 12732: 2014 (38 6412), Plynárenská infraštruktúra. Zváranie oceľových potrubí. Funkčné požiadavky. - Hrivík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12732: 2013