STN EN 12732: 2014 (38 6412), Plynárenská infraštruktúra. Zváranie oceľových potrubí. Funkčné požiadavky. - Hrivík, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12732: 2013
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12732 zo septembra 2013, ktorá nahradila STN EN 12732 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Norma je nahradená normou STN EN 12732 + A1 zo septembra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy