STN EN 14342: 2014 (49 2141), Drevené podlahoviny. Vlastnosti, posudzovanie zhody a označovanie. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14342: 2013